Znak SDH

Znak-sdh

int(1)

Novinky

Diskuzní fórum

10.5.2022

Dnes máme spuštěné diskuzní fórum, kde se budeme informovat o schůzkách a cvičení has. útoku. Příspěvky budete moci vkládat po registraci, viz. spodní menu. Fórum je ZDE.

Původní Stanovy SDH

1.2.2017

Původní Stanovy sboru dobrovolných hasičů katstrální obce Vlčetínské ke stažení ZDE.

Starší »

Počasí

In-počasí

Užitečné weby



Dětská soutěž ve Zdislavi

V sobotu 8. června 2013 odpoledne jsme se z Frýdštejnu přesunuli na dětskou soutěž spojenou s dětským dnem ve Zdislavi. Bohužel připravenou akci pokazil dlouhý déšť, atak mnoho družstev účast odvolalo. Nakonec jsme s mladšími žáky předvedli dva vydařené útoky...


 
 
 
 
 
 
 
 

O hrad Frýdštejn 2013

V sobotu 8. června 2013 jsme se zúčastnili s jedním družstvem mladších žáků dětské hasičské soutěže "O hrad Frýdštejn". Krásně rozeběhnutý útok nám pokazila špatně přišoubená proudnice na levém proudu. Útok byl i tak včas a řádně dokončen.

Mladší žáci: 8. místo  (čas 33.57 s) 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okrsková soutěž v Hradčanech

V sobotu 18. května 2013 se náš sbor zúčastnil naší místní okrskové soutěže, která se konala v komplikovaném terénu v Hradčanech. Kvůli nepříznivému počasí byla soutěž odložena z ranních hodin na odpoledne, kdy počasí bylo už pěkně vydařené. Bohužel jsme museli jet na zapůjčenou stříkačku PS12 z Proseče pod Ještědem, takže naše zánovní mašina zůstala neodzkoušena doma. 

Mladší žáci: 1. místo - čas: 23,92 s

Ženy: 1. místo - čas: 54,49 s

Muži: 3. místo (v celkovém hodnocení 5. místo) - čas: 46,35 s


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Březovák 2013

V sobotu 4. května 2013 jsme se zúčastnili hasičské soutěže Březovák 2013 konané v Březové u Všelibic. Tradiční hasičský útok je zde prodloužený o jedno "béčko" a o jedno "céčko" a je nutné ho zvládnout pouze v šesti lidech. Materiál je uložený v hasičském vozíku, montují se všechny čtyři spoje savic.

Všechny nepřetříděné fotky najdete ZDE.

Ženy: 2. místo - čas 66,97 s

Muži: 13. místo - čas 102 s


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sedlejovický srandamač 2013

Naší letošní první soutěží byl po několika letech opět Sedlejovický srandamač, který se konal v sobotu 27.4.2013. Zúčastnili jsme se jedním družstvem žen, které obsadilo 4. místo. V této soutěži nešlo ani tak o úspěšný rychlý útok, ale především o šikovnost jednoho soutěžícího, který před začátkem útoku musel zatloukat hřebík do připraveného špalku.


 
 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | diskuzní fórum © Škoda Design 2010-2016